AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saç kestirdiğini görmek

Kahve falında birinin saç kestirdiğini görmek

Kahve falında birinin saç kestirdiğini görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına işarettir.

Kahve falında birinin saç kestirdiğini gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz zaman alıcı olabilir veya uzlaşmacı olmayan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında saçı kısacık kestirmek maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kısmetlerin günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını kısa kestirmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kestirmiş görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçı kestirdiğini görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında saçını kel kestirmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında saçını kestirmiş birini görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine yorulur.

Kahve falında saçları kısacık kestirmek başkalarının malına göz dikeceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında birinin kendi saçını kestiğini görmek dertlerinden kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir