AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine saç kestirmek

Kahve falında birine saç kestirmek

Kahve falında birine saç kestirmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, mutluluğa ve neşeye, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine saç kestirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği bilgileri iki kere kontrol etmekte fayda var.

Kahve falında saçını makasla kestirmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına inanılır.

Kahve falında saç kestirmek ve sarıya boyatmak rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun saçını kestirmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşına saç kestirmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında saç uçlarını kestirmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında saçını kestirmek ve boyatmak kazanılan paranın artacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında birinin saçınızı kestiğini görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin saçını kestirdiğini görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir