AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini saçını kestirmiş olarak görmek

Kahve falında birini saçını kestirmiş olarak görmek

Kahve falında birini saçını kestirmiş olarak görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet eder.

Kahve falında birini saçını kestirmiş olarak gördüyseniz:

  • İşarkadaşlarınızı, iş koşullarınızı, çalışma stilinizi ilgilendirenkonularda değişikliğe gidebilirsiniz.

Kahve falında saçını kel kestirmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla saç kestirmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını saçını kestiğini görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestiğini görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında istemeyerek saç kestirmek hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında kendi saçını kestirdiğini görmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, günahlarından tövbe etmeye yorulmaktadır.

Kahve falında saç uçlarını kestirmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını kısa kestirmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir