AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını at kuyruğu yapmak

Kahve falında saçlarını at kuyruğu yapmak

Kahve falında saçlarını at kuyruğu yapmak sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarını at kuyruğu yapmak gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında saçları at kuyruğu yapmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında saçı at kuyruğu yapmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını at kuyruğu yapmak kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine yorulur.

Kahve falında saçlarını at kuyruğu yapmak rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını at kuyruğu görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, gönül kapılarının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında at kuyruğu saç görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalettir.

Kahve falında at kuyruğu görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kuyruksuz at görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, kazancı arttıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir