AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kepeği dökmek

Kahve falında saç kepeği dökmek

Kahve falında saç kepeği dökmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, kötü düşmana, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç kepeği dökmek gördüyseniz:

  • İleriye dönük umutlarınız artacak.

Kahve falında saç kepeği dökmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçtan kepek dökmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarda kepek görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarından kepek döküldüğünü görmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçtan kepek temizlemek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçında kepek görmek ana baba duası alınacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçı kepekli görmek günü birlik tatillere çıkacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında birinin saçında kepek görmek işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir