AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın kepeklendiğini görmek

Kahve falında saçın kepeklendiğini görmek

Kahve falında saçın kepeklendiğini görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçın kepeklendiğini gördüyseniz:

  • Belli unutkanlıklar, rötarlar, yanlış aramalar, yanlış ödemeler, karışan hesaplar v.b bir sürü konu söz konusu olabilir.

Kahve falında saçlarında kepek görmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında saçtan kepek dökmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, iş hayatında günah işleyeceğine alamet eder.

Kahve falında saçının kepeklenmesini görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, yüzün güleceğine delalettir.

Kahve falında saç kepeklenmesi görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçtaki kepeği temizlemek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarda kepek görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendi saçında kepek görmek yerinde saymayacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kepekli görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kazançlı bir adım atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir