AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarına jöle sürmek

Kahve falında saçlarına jöle sürmek

Kahve falında saçlarına jöle sürmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarına jöle sürmek gördüyseniz:

  • Sadece öğleden sonramodumuz bir miktar düşebilir.

Kahve falında saçlarına jöle sürmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçına jöle sürmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saça jöle sürmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlara jöle sürmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç jöle sürmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında jöle sürmek alışveriş yapacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında saç jölesi görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, o işten ekmek yiyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saça jöle görmek ekonomik olarak kalkınacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir