AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça jöle sürmek

Kahve falında saça jöle sürmek

Kahve falında saça jöle sürmek mevlit okutacağına, ekmek bulamayacağına, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saça jöle sürmek gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda istediğinizi elde etmeniz zorlaşabilir.

Kahve falında saç jöle sürmek zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlara jöle sürmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında saçına jöle sürmek işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saça jöle sürmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarına jöle sürmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine rivayet eder.

Kahve falında jöle sürmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine delalet eder.

Kahve falında saç jölesi görmek üzüntülerin biteceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulur.

Kahve falında saçlarına jöle görmek dargınların barışacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir