AnaSayfa / Genel / Kahve falında saça jöle görmek

Kahve falında saça jöle görmek

Kahve falında saça jöle görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, el açmayacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine alamet eder.

Kahve falında saça jöle gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara dikkat etmelisiniz.

Kahve falında saça jöle sürmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında saçına jöle sürmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına işarettir.

Kahve falında saçlarına jöle görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine işarettir.

Kahve falında saça jöle görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında saç jölesi görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlara jöle sürmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarına jöle sürmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalettir.

Kahve falında saç jöle sürmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir