AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç jölesi görmek

Kahve falında saç jölesi görmek

Kahve falında saç jölesi görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, fal sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç jölesi gördüyseniz:

  • Yanlış kişilere kapılmamaya özen gösterin.

Kahve falında saçına jöle sürmek kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saça jöle görmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarına jöle görmek sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, yeni insanlarla tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç jöle sürmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlara jöle sürmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine işaret eder.

Kahve falında saçlarına jöle sürmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında saça jöle sürmek dertlerin sonlanacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında saç jölesi görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, hayatınızın neşe dolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir