AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç jöle sürmek

Kahve falında saç jöle sürmek

Kahve falında saç jöle sürmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında saç jöle sürmek gördüyseniz:

  • Ani ödemeler, borç alacak meseleleri veya sağlıkla ilgili konular söz konusu olabilir.

Kahve falında saçlara jöle sürmek güzel huylarını terk edeceğine, sahip olacağı malın faazlalığına delalet etmektedir.

Kahve falında saça jöle sürmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarına jöle sürmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında saçına jöle sürmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç jöle sürmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, hayırlı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında jöle sürmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında saç jölesi görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında saçlarına jöle görmek kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, garanti olacak bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir