AnaSayfa / Genel / Kahve falında jöle sürmek

Kahve falında jöle sürmek

Kahve falında jöle sürmek zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine alamet eder.

Kahve falında jöle sürmek gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken sorunlar, aklınızdaki soru işaretleri, bitirilememişişler derken, kendinizi bir miktar huzursuz hissedebilirsiniz.

Kahve falında saç jöle sürmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında jöle sürmek itibarın ve makamın yükseleceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarına jöle sürmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saça jöle sürmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine rivayet eder.

Kahve falında saçına jöle sürmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlara jöle sürmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlarına jöle görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında saça jöle görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir