AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına jöle sürmek

Kahve falında saçına jöle sürmek

Kahve falında saçına jöle sürmek ayıplı yolara sapacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçına jöle sürmek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ilerlemeniz, çözümleriniz ya da savunmanız kuracağınız stratejiye göre değişiyor.

Kahve falında saç jöle sürmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlara jöle sürmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, bereketin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarına jöle sürmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçına jöle sürmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına delalettir.

Kahve falında saça jöle sürmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında jöle sürmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saça jöle görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına yorulur.

Kahve falında saçlarına jöle görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, bahtın açılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir