AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarına jöle görmek

Kahve falında saçlarına jöle görmek

Kahve falında saçlarına jöle görmek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına delalettir.

Kahve falında saçlarına jöle gördüyseniz:

  • Konuklarınızı evinizde ağırlamanız maddi açıdan dışarıda ağırlamanızdan daha ekonomik olabilir.

Kahve falında saçlarına jöle görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saça jöle görmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saça jöle sürmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında saç jölesi görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarına jöle sürmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçlara jöle sürmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçına jöle sürmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına inanılır.

Kahve falında saç jöle sürmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir