AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçların kesildiğini görmek

Kahve falında saçların kesildiğini görmek

Kahve falında saçların kesildiğini görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında saçların kesildiğini gördüyseniz:

  • Normal koşullar altında uyumlu çalıştığınız veya rahat geçindiğiniz bir iş arkadaşınız ya da herhangi bir tanıdığınız korkunç hareketleriyle sizi şaşırtabilir.

Kahve falında saç kesip yemek makama ve rızka sahip olacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin saçının kesildiğini görmek en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının yarısının kesildiğini görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, iş hayatında zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçının kesilmesine üzülmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına yorulur.

Kahve falında saçının bir kısmının kesildiğini görmek sağlığını geri kazanacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yakınının saçının kesildiğini görmek girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kendi saçını kesildiğini görmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kesilmesini görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir