AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının yarısının kesildiğini görmek

Kahve falında saçının yarısının kesildiğini görmek

Kahve falında saçının yarısının kesildiğini görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında saçının yarısının kesildiğini gördüyseniz:

  • Belli kararlarınızı, seçimlerinizi veya anlaşmalarınızı etkileyebilecek ani haberler ya da yeni bilgiler ortaya çıkabilir.

Kahve falında saçının yarısının kesildiğini görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına yorulur.

Kahve falında saçının yarısını kel görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında saçının yarısının koptuğunu görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında saçının yarısını kestirmek hasretin biteceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına işarettir.

Kahve falında saçın yarısını kel görmek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına işaret eder.

Kahve falında saçın yarısını kesmek yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarının yarısının döküldüğünü görmek yüksek bir makama geleceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında saçın yarısını kestirmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir