AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kesilmesini görmek

Kahve falında saçını kesilmesini görmek

Kahve falında saçını kesilmesini görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işarettir.

Kahve falında saçını kesilmesini gördüyseniz:

  • Çizginizi bozmamalısınız.

Kahve falında saçının habersiz kesildiğini görmek hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarının kısacık kesildiğini görmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında saçının biri tarafından kesildiğini görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kardeşinin saçının kesildiğini görmek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını kesildiğini görmek falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının saç kesildiğini görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, elinin bolluk göreceğine delalet eder.

Kahve falında saçın kesildiğini görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kesili görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, işinin başından ayrılmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir