AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçını kesildiğini görmek

Kahve falında kendi saçını kesildiğini görmek

Kahve falında kendi saçını kesildiğini görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını kesildiğini gördüyseniz:

  • İşinizi kaybetme korkusu sizi korkutuyor.

Kahve falında saçının yarısının kesildiğini görmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında saçının habersiz kesildiğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında saç kesilmesi görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, helal ve bol rızka kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğun saçının kesildiğini görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine delalettir.

Kahve falında saçın kesildiğini görmek işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, işlerdeki karın artacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşımın saçının kesildiğini görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına delalet eder.

Kahve falında eşinin saçının kesildiğini görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine işarettir.

Kahve falında saçımın kesildiğini görmek paslı bir çiviye basabileceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir