AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının bir kısmının kesildiğini görmek

Kahve falında saçının bir kısmının kesildiğini görmek

Kahve falında saçının bir kısmının kesildiğini görmek sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, ümitsizliğe, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında saçının bir kısmının kesildiğini gördüyseniz:

  • Yanlız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Kahve falında saçının bir kısmının kesildiğini görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmının döküldüğünü görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına delalettir.

Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçların bir kısmının döküldüğünü görmek külfetinin ve yükünün artacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına tabir olunur.

Kahve falında saçın bir kısmını kesmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında saçının bir kısmının yandığını görmek her istediğini alabileceğine, rahat edeceğine ve huzur duyacağına alamet eder.

Kahve falında saçının bir kısmının koptuğunu görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına rivayet eder.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir