AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakınının saçının kesildiğini görmek

Kahve falında yakınının saçının kesildiğini görmek

Kahve falında yakınının saçının kesildiğini görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine işarettir.

Kahve falında yakınının saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında yakınının saçının kesildiğini görmek suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yakınının bacağının kesildiğini görmek işlerini tek başına yöneteceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçının kısa kesildiğini görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin saçının kesildiğini görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını kesildiğini görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçını kesildiğini görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kısa kesildiğini görmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında saçı kesilmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir