AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kel görmek

Kahve falında saçını kel görmek

Kahve falında saçını kel görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, dileklerinin yerine geleceğine, yolunda huzurla devam edeceğine, gergin olacağına, kalp kırmaya, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında saçını kel gördüyseniz:

  • Şu an farkında olmasanız bile, aslında artık sizin için hiçbir anlam ifade etmeyen ya da yararlı sonuçlar vermeyen işlere sıkı sıkıya bağlısınız.

Kahve falında saçının ortasını kel görmek rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına işaret eder.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçının ortasının kel olduğunu görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçı kel olmak hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında saçını kel kestirmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, rakiplerini mağlup edeceğine işarettir.

Kahve falında saç dökülmesi kel kalmak başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kel adamı saçlı görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine delalet eder.

Kahve falında saçlarının kel olduğunu görmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir