AnaSayfa / Genel / Kahve falında atın vurduğunu görmek

Kahve falında atın vurduğunu görmek

Kahve falında atın vurduğunu görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kötü günlerinin biteceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında atın vurduğunu gördüyseniz:

  • Bırakın, bazıları kendi bildikleri gibi davransın.

Kahve falında atın vurduğunu görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, beddua ve ah alacağına tabir olunur.

Kahve falında silahla adam vurduğunu görmek düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşini vurduğunu görmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adam vurduğunu görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini silahla vurduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına yorulur.

Kahve falında birinin sizi vurduğunu görmek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kafasına vurduğunu görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın vurduğunu görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, ticaretinin hızlanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir