AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe vurduğunu görmek

Kahve falında köpeğe vurduğunu görmek

Kahve falında köpeğe vurduğunu görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, hayatının zorlaşacağına, çok büyük zararlar edileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğe vurduğunu gördüyseniz:

  • Sizi yavaşlatan, tökezlemenizi sağlayan basit sorunlarla da artık yüzleşebilirsiniz.

Kahve falında köpek vurduğunu görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında köpeğe vurduğunu görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işaret eder.

Kahve falında kızına vurduğunu görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babanın vurduğunu görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını sıfıra vurdurmak pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birine vurduğunu görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balinanın karaya vurduğunu görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında keklik vurduğunu görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir