AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları kesilmek

Kahve falında saçları kesilmek

Kahve falında saçları kesilmek ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçları kesilmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizle ilgili bir tatminsizlik içinde olabilirsiniz.

Kahve falında saçının habersiz kesildiğini görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında saçımın kısa kesildiğini görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında saç kesilmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı kesildiği için ağlamak dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına inanılır.

Kahve falında çocuğun saçının kesildiğini görmek maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının saçının kesilmesini görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine rivayet eder.

Kahve falında saçlarının kısa kesildiğini görmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, stresten uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçımın kesildiğini görmek hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir