AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının saçının kesilmesini görmek

Kahve falında başkasının saçının kesilmesini görmek

Kahve falında başkasının saçının kesilmesini görmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının saçının kesilmesini gördüyseniz:

  • Dayanağı olmayan asılsız haberlere kesinlikle inanmamalısınız.

Kahve falında saçın kesildiğini görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında saçının kesilmesini görmek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin saçının kesildiğini görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine inanılır.

Kahve falında saçının zorla kesildiğini görmek sevinçli bir haber alınacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında saçını kesilmesini görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının yarısının kesildiğini görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında saçının küt kesildiğini görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Kahve falında saçınızın kesildiğini görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir