AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı kesildiği için ağlamak

Kahve falında saçı kesildiği için ağlamak

Kahve falında saçı kesildiği için ağlamak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı kesildiği için ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirirken dikkatli cümleler kurmalı veya iyi niyetli tavsiyelerde bulunurken yanlış anlaşılma riskine dikkat etmişsiniz.

Kahve falında saçının kesilmesi ve ağlamak başarıya ve zafere doymayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında saç kesildiği için ağlamak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında saçının kesildiğini ve ağladığını görmek sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı kesildiği için ağlamak kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, işi ile gündeme geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının saçının kesildiğini görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, düşmanlarının güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını kısa kesildiğini görmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında saçı kesildiğini görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi saçını kesildiğini görmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir