AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçımın kesildiğini görmek

Kahve falında saçımın kesildiğini görmek

Kahve falında saçımın kesildiğini görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçımın kesildiğini gördüyseniz:

  • Neyse ki, belli problemleri çözmenize yardımı dokunabilecek veya kararlar almanızı sağlayabilecek kişiler yakınınızda olacak.

Kahve falında zorla saçının kesildiğini görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, büyük miktarda para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçın kesildiği görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında saçımın kısa kesildiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işarettir.

Kahve falında saçı kesilmek helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına inanılır.

Kahve falında saçı kesili görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının saçının kesildiğini görmek sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük sıkıntıları olmayacağına alamet eder.

Kahve falında saçının zorla kesildiğini görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını kesip başkasına vermek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir