AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kesilmek

Kahve falında saç kesilmek

Kahve falında saç kesilmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında saç kesilmek gördüyseniz:

  • Herkesin mutlu olabilmesini sağlayabilecek planlar için boş zaman yaratmanız gerekebilir.

Kahve falında birinin saçını kesildiğini görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçının kesilmesini görmek rızkın da ömür boyu süreceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçları kesili görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Kahve falında birinin saçının kesildiğini görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçının küt kesildiğini görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kısa kesildiğini görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında saçını kesilirken görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında saç kesip vermek fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir