AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının önünün döküldüğünü görmek

Kahve falında saçının önünün döküldüğünü görmek

Kahve falında saçının önünün döküldüğünü görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, refaha erileceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında saçının önünün döküldüğünü gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.

Kahve falında saçının ön kısmının döküldüğünü görmek daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında saçlarının önünün beyazladığını görmek maddi konuda zayıflayacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarının önünün döküldüğünü görmek şansın kapanacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında saçının önünün döküldüğünü görmek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının ön tarafının döküldüğünü görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçın önünü kesmek sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına delalettir.

Kahve falında saçının önünün beyazladığını görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, işlerine yeni işler katacağına alamet eder.

Kahve falında saçının önünü kesmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir