AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın bir kısmını kestirmek

Kahve falında saçın bir kısmını kestirmek

Kahve falında saçın bir kısmını kestirmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında saçın bir kısmını kestirmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık geçmişle ilgili hoş anıları canlandırabilir.

Kahve falında saçın bir kısmını kestirmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına yorulur.

Kahve falında saçların bir kısmının beyazladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçın bir kısmının döküldüğünü görmek büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, yüzüne kan geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek kaderinin yüzüne güleceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine işaret eder.

Kahve falında saçların bir kısmının döküldüğünü görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçının ön kısmının döküldüğünü görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir