AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının bir kısmının yandığını görmek

Kahve falında saçının bir kısmının yandığını görmek

Kahve falında saçının bir kısmının yandığını görmek aile saadetinin artacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmının yandığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız veya evinizle ilgili konulara daha hassas yaklaşmanız gerekiyor.

Kahve falında saçının bir kısmının yandığını görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında saçının bir kısmının döküldüğünü görmek rütbesinin yükseleceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçın bir kısmının beyazlamasını görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Kahve falında saçların bir kısmını beyazlamış görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, ekmeğinin bereketleneceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında saçının bir kısmını beyaz görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında saçın bir kısmını kesmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir