AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının bir kısmının koptuğunu görmek

Kahve falında saçının bir kısmının koptuğunu görmek

Kahve falında saçının bir kısmının koptuğunu görmek hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, stresten uzaklaşılacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında saçının bir kısmının koptuğunu gördüyseniz:

  • Aklınıza evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda olumlu etkisi olabilecek farklı fikirler gelebilir.

Kahve falında saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında saçların bir kısmını beyazlamış görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının bir kısmının beyazladığını görmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının bir kısmının kesildiğini görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının bir kısmını kel görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi inanılır.

Kahve falında saçının bir kısmının döküldüğünü görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, anne baba dualarının alınacağına delalet eder.

Kahve falında saçın bir kısmını kesmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir