AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın bir kısmını kesmek

Kahve falında saçın bir kısmını kesmek

Kahve falında saçın bir kısmını kesmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, kalbini kıracağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında saçın bir kısmını kesmek gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya küçük duruma düşürmeye çalışan kişilere kendi üslubunuzla ya da yöntemlerinizle tepki göstermek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında saçın bir kısmını kesmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine alamet eder.

Kahve falında saçının bir kısmını kesmek ters giden olayların düzeleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçının ön kısmının döküldüğünü görmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçın bir kısmını kel görmek uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına yorulur.

Kahve falında saçların bir kısmını beyazlamış görmek onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, ister istemez çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında saçın bir kısmının koptuğunu görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmını beyaz görmek duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçın bir kısmının kel olduğunu görmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir