AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını tarayan birini görmek

Kahve falında saçını tarayan birini görmek

Kahve falında saçını tarayan birini görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, eğlenceli günler geçireceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, bereket ve huzur geleceğine işarettir.

Kahve falında saçını tarayan birini gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı farklı yollara sapmadan direkt konuşmayı tercih edebilirsiniz.

Kahve falında saçı taranmak faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında saçının tarandığını görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçını tararken bit görmek kimden akıl soracağına, işlerindeki bereketin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saç tararken bit görmek kazancın sürekli artacağına, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçın tarandığını görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, yüksek tahsil yapacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarının taranmasını görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını tarayan birini görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında saçının taranmasını görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, hem itibar edineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir