AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın tarandığını görmek

Kahve falında saçın tarandığını görmek

Kahve falında saçın tarandığını görmek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, mirasa, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine delalettir.

Kahve falında saçın tarandığını gördüyseniz:

  • Evde vakit geçirmeniz sorun çıkatmaya çalışan kişilerden uzak kalmanızı sağlayabilir.

Kahve falında saçlarını tararken döküldüğünü görmek başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında saç tarandığını görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına delalettir.

Kahve falında saç taranması görmek maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına yorulur.

Kahve falında taranmış saç görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçının başkası tarafından tarandığını görmek fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine yorulur.

Kahve falında saçın tarandığını görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının taranmasını görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını tararken bit görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir