AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının taranmasını görmek

Kahve falında saçlarının taranmasını görmek

Kahve falında saçlarının taranmasını görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, aile hayatına adım atılacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarının taranmasını gördüyseniz:

  • İhmalkar davranışlardan da kaçınmalısınız.

Kahve falında saçının başkası tarafından tarandığını görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarını tararken döküldüğünü görmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, acılarını dindireceğine delalettir.

Kahve falında saçlarının tarandığını görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında saçını tararken koptuğunu görmek anne babanın birbirine düşeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında saçın tarandığını görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine yorulur.

Kahve falında saç tararken bit görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında saçını tarayan kadın görmek huzursuzluk yaşanacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına rivayet eder.

Kahve falında saç taranması görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir