AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kıvırcık ve uzun görmek

Kahve falında saçını kıvırcık ve uzun görmek

Kahve falında saçını kıvırcık ve uzun görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, borçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kıvırcık ve uzun gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizin fazla kendinize merkezlenmiş olması mümkündür.

Kahve falında saçlarını uzun ve kıvırcık görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine işarettir.

Kahve falında kıvırcık uzun saç görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, geçmişi unutup geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını uzun ve kıvırcık görmek neşe ve sağlıkla geçeceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında saçını kıvırcık ve uzun görmek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun kıvırcık saç görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına alamet eder.

Kahve falında kendi saçını kıvırcık görmek maddi anlamda feraha ermeye, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında saçların kıvırcık olduğunu görmek mesleğindeki başarısının artacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini kıvırcık saçlı görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir