AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçını kıvırcık görmek

Kahve falında kendi saçını kıvırcık görmek

Kahve falında kendi saçını kıvırcık görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi saçını kıvırcık gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da yaşadığınız yeri ilgilendiren bir konu netlik kazanmaya veya şekillenmeye başlayabilir.

Kahve falında uzun kıvırcık saç görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işaret eder.

Kahve falında saçı kıvırcık görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düz saçı kıvırcık görmek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını kıvırcık yapmak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düz saçın kıvırcık olduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında saçları kıvırcık görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında saçının kıvırcık olduğunu görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında kıvırcık saç yapmak evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir