AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kıvırcık saçlı görmek

Kahve falında kendini kıvırcık saçlı görmek

Kahve falında kendini kıvırcık saçlı görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hayırlı adımlar atacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında kendini kıvırcık saçlı gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakacak, rahatınızı veya sinirlerinizi bozacak bazı koşullar üzerinde anlaşma sağlamak zorunda değilsiniz, henüz vakit varken daha iyi bir strateji geliştirebilirsiniz.

Kahve falında kıvırcık saçlı erkek çocuğu görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kıvırcık saç görmek lüks içinde olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık saçlı olmak düşmanına galip geleceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kıvırcık siyah saç görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına alamet eder.

Kahve falında kısa kıvırcık saç görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı kıvırcık yapmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında saçları kıvırcık görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında birini kıvırcık saçlı görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir