AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun kıvırcık saç görmek

Kahve falında uzun kıvırcık saç görmek

Kahve falında uzun kıvırcık saç görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun kıvırcık saç gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında uzun kıvırcık saç görmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıvırcık uzun saç görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saçını kıvırcık ve uzun görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarını uzun ve kıvırcık görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını uzun ve kıvırcık görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza tabir olunur.

Kahve falında kıvırcık siyah saç görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında saçları kıvırcık görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine yorulur.

Kahve falında düz saçı kıvırcık görmek sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir