AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kısalmış görmek

Kahve falında saçını kısalmış görmek

Kahve falında saçını kısalmış görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, ticarete atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, yalan söylemeye, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kısalmış gördüyseniz:

  • Çalışmadan ödüllendirilmeyi beklemek yanlış olabilir.

Kahve falında saçını kısa olduğunu görmek elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, karlı işler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa sarı saç görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarımı kısa görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kısa saçlı olduğunu görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işarettir.

Kahve falında kendi saçını kısa görmek içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, işveren pozisyonuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında kısa ve düz saçlı olduğunu görmek geçmişini arkada bırakacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa kıvırcık saç görmek kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına yorulur.

Kahve falında saçı kısa birini görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, huzurunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir