AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kısa olduğunu görmek

Kahve falında saçını kısa olduğunu görmek

Kahve falında saçını kısa olduğunu görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında saçını kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tavsiyeler ya da öğütler iltifatlara neden olabilir.

Kahve falında düz kısa saç görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına delalet eder.

Kahve falında kısa siyah saç görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı kısa kesmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını kısa saçlı görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarının kısa olduğunu görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızı kısa saçlı görmek güzel günler geçireceğine, kısmetin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı kısacık kestirmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına delalettir.

Kahve falında birinin saçının kısa olduğunu görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir