AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarımı kısa görmek

Kahve falında saçlarımı kısa görmek

Kahve falında saçlarımı kısa görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, neşeleneceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçlarımı kısa gördüyseniz:

  • Kafasını toplamakta zorlanan kişiler nedeniyle yapabileceklerinizi veya olası olanakları kısıtlamamalısınız.

Kahve falında saçın çok kısa kesildiğini görmek çok güzel adımlar atılacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa ve beyaz saç görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına alamet eder.

Kahve falında saçı kısa birini görmek elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa saçlı olmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çok kısa saç görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın kısa görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, açların doyacağına işarettir.

Kahve falında kısacık saç kestirmek geçiminin yerinde olacağına, her attığı adımı paraya çevireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir