AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa sarı saç görmek

Kahve falında kısa sarı saç görmek

Kahve falında kısa sarı saç görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, çözüm yolları bulamayacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında kısa sarı saç gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle sevdiğiniz şeylere zaman ayırın.

Kahve falında saçını kısa ve sarı görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına yorulur.

Kahve falında kısa sarı saç görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa siyah saç görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında saçını kısacık kestirmek yeni bir araca sahip olunacağına, istediği noktalara geleceğine ve planladığı kariyeri yapacağına inanılır.

Kahve falında kadında kısa saç görmek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında kısa saçlı birini uzun saçlı görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçının kısa olduğunu görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kısacık saç kestirmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir