AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa saçlı olduğunu görmek

Kahve falında kısa saçlı olduğunu görmek

Kahve falında kısa saçlı olduğunu görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, ödeme güçlü çekeceğine, tövbe etmeden vefata, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa saçlı olduğunu gördüyseniz:

  • Stresli durumlarla başa çıkabilmek için sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında saçlarını kısa kestirmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında saçını kısa ve gür görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına işaret eder.

Kahve falında saçını çok kısa kestirmek herhangi zarara uğramayacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine delalet eder.

Kahve falında saçını kısa kesildiğini görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında kısa saçı uzun görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kısa görmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının saçının kısa olduğunu görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine işaret eder.

Kahve falında saçını kısa ve siyah görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir