AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç kestirmeye gitmek

Kahve falında saç kestirmeye gitmek

Kahve falında saç kestirmeye gitmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saç kestirmeye gitmek gördüyseniz:

  • Değmeyecek şeylere çok fazla mesai harcıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kuaföre gidip saç kestirmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını kestirmeye gitmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına delalettir.

Kahve falında saç kestirmek için kuaföre gitmek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saç kestirmeye gitmek sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kestirdiğini görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında küt saç kestirmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında çok az saç kestirmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, gelirinin azalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir