AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kısacık kestirmek

Kahve falında saçını kısacık kestirmek

Kahve falında saçını kısacık kestirmek sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kısacık kestirmek gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki kişilerin neler yaptığını dikkatlice izlemeli, zamanı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında saçları kısa kestirmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Kahve falında uzun saçı kısa kestirmek geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçını çok kısa kestirmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, bundan hayır göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısacık saç kestirmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında saç kısa kestirmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, Allah katında günahlarının affolacağına inanılır.

Kahve falında saçı kısacık kestirmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında saçını kısacık kestirmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sevgisinin artacağına yorulur.

Kahve falında saçlarını çok kısa kestirmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir