AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçını kesildiğini görmek

Kahve falında birinin saçını kesildiğini görmek

Kahve falında birinin saçını kesildiğini görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında birinin saçını kesildiğini gördüyseniz:

  • En önemli hedefinizden uzaklaşmamalısınız.

Kahve falında saçı kesilirken görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç kesip vermek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında saçını kısa kesildiğini görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının saç kesildiğini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında saçının yarısının kesildiğini görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine yorulur.

Kahve falında saçlarımın kesildiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, bundan da son derece mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını kesildiğini görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir