AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının kesildiğini görmek

Kahve falında saçlarının kesildiğini görmek

Kahve falında saçlarının kesildiğini görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sermayesinin boşa gideceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, bolluğun sürekli olacağına alamet eder.

Kahve falında saçlarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesini istediğiniz konusunda gerçekçi olmalısınız.

Kahve falında saçlarını kısa kesildiğini görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, eskileri yâd edeceğine delalet eder.

Kahve falında saçını kesili görmek büyük aksilikler yaşayacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına yorulur.

Kahve falında saçımın kesilmesini görmek sıkıntılarını atacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçını kesip başkasına vermek şansın önünün kesileceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir başkasının saçının kesildiğini görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının saçının kesildiğini görmek evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını kesilirken görmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında saçlarının zorla kesildiğini görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir