AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçını kepekli görmek

Kahve falında saçını kepekli görmek

Kahve falında saçını kepekli görmek hayır duaları alınacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına inanılır.

Kahve falında saçını kepekli gördüyseniz:

  • Aşkta duygusallığınız devam edebilir.

Kahve falında saçın kepeklendiğini görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında saç kepeği dökmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında saçında kepek görmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında saçlarının kepeklendiğini görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında kepekli saç görmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine alamet eder.

Kahve falında saçtan kepek ayıklamak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin saçında kepek görmek yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına delalettir.

Kahve falında saçı kepeklenmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir